Siirry sisältöön
Vanhan ajan hirsisaunan tunnelmaa!
250,00 € / 2 h 30 min
Tilan vanha hirsisaunaMaalaistunnelmaakantovesi

Savun tuoksu, veden kantaminen järvestä pesuvedeksi, vihdan tekeminen saunan lämpiämistä odotellessa... mitä vielä tarvitaan aitoon kesäiseen tunnelmaan?

Tule kokemaan aito maalaissauna viime vuosisadan alusta.

Tilan vanha sauna on kunnostettu tulipalon jäljiltä ja nyt tunnelma on vieläkin upempi! Tule kokemaan tämä tunnelma; sopiva määrä savun tuoksua ja osittain palanut pinta.

Tunnelmallinen, lähes 100 vuotta vanha hirsisauna tuottaa pehmoiset löylyt ja ripauksen savun tuoksua. Raikas järvivesi vilvottaa vuodenaikojen vaihtelujen mukaan, Kymenvirran puhtaassa Varaslahdessa.

Saunan lauteille mahtuu 4-5 henkilöä ja vilvoittelemaan pääsee kesäisin veteen, talvisin virkistää avantoon pulahtaminen.

Pukuhuone ja puucee

Rannasta löytyy myös erillinen pukuhuone wc-tiloineen. Entinen riihen konehuone on muokattu pukuhuoneeksi sisältäen vanhan ajan tunnelman. Talvisin sitä ei erikseen lämmitetä.

Avonuotiolla voit odotellessa tehdä vaikka ruokaa tai nauttia tunnelmasta ja lämmöstä.

Rannasta löytyy myös kesäkeittiö (tilan vanha savusauna), jossa voi valmistaa ruokaa sekä syödä. Kaasugrilli on myös muiden käytössä sikäli jos keli sattuu huonoksi. Omien juomien ja ruokien tuonti on sallittua.

Sauna soveltuu vuokrattavaksi sellaisenaan tai erilaisten syntymäpäiväjuhlien, polttareiden tai työpaikan virkistypäivien vieton yhteyteen ajan vietoksi. Se voidaan yhdistää myös eri elämyspalveluihin. Hokkalan tilan ranta mahdollistaa saapumisen kesäisin veneellä vaikka suuremmalla porukalla.

Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle. Polttopuut kuuluvat hintaan ja noin yhdellä/kahdella pesällisellä pääsee saunomaan sekä peseytymään.