Hokkalan tila sijaitsee Asikkalan kunnassa, Kalkkisten kylässä.

Elämyspalveluja ja elämänhallintaa!

  • tule viettämään ikimuistoinen kesäpäivä vetopatjoilla

  • kolme sisävesikanavaa vaikka samana päivänä Buster Magnum M5 kyydissä

  • virkistyspäiviä ja hyvän olon hetkiä

  • ALH-Enkelihoito™️ -hoitoja

  • kylmästä lämpimään - talvinen saunaelämys

  • elämänhallintavalmennusta (nepsy ja nlp)

  • valmentavan työotteen asiantuntijuutta - tilauksesta myös teille työpaikalle

Lisäksi konsultaatiota, konetöitä ja ompeluhommia.

Tervetuloa Hokkalan tilalle viihtymään, viettämään vapaa-aikaa ja voimaantumaan!

Aidossa maalaismaisemassa tapahtuvaa vapaa-ajan viettoa, lomailua, työyhteisöpäivien viettoa, kehityskeskustelujen sadonkeruuta, yhteisöllistä kuntoutusta sekä voimaantumista.

Olemme unohtumattomia elämyksiä tarjoava yritys. 

Meille sadekeli on plussaa ja myrskyäkin saatamme lähteä oikein katsomaan ja siitä nauttimaan mutta rajuilmaa kunnioitamme niin maalla kuin järvellä. Rajuilman kohdalle osuessa veneemme ei liiku eikä ulkoilma-aktiviteetteja suoriteta. Käytössämme on aktiivisesti salamatutka, joka hälyttää rajuilman noustessa vaikutusalueellemme. Näissä tilanteissa yleensä hetken odotus palkitaan.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Tilaa emännöi Maarika ja isäntänä touhuaa Jarmo. Ota reilusti yhteyttä!

Maarika Karjalainen

040 838 9791

maarika.karjalainen@hokkalantila.fi

Jarmo Karjalainen

0400 843 268

jarmo.karjalainen@hokkalantila.fi

Muutama sana rannoistamme.

Varaslahti avautuu Hopeaselältä pohjoissuuntaan ja on isohko mutta samalla suojaisa poukama. Rannoilta löytyy niin vakituisten asukkaiden maita, kesäasukkaiden maita sekä valtion yhteisiä maita.

Hokkalan tilaan kuuluu Varaslahden länsipuolella rannat ja itäpuolella taas on Suomen valtion rantaa. Meidän rantaan pääsee isommallakin veneellä. Laituriin voi kiinnittyä, kunhan lupa siihen on saatu tilan omistajilta.

Hokkalan rannat ovat lähes luonnontilaisia - niistä on raivattu sopiva alue käyttöömme vuosina 2019-2021. Tilan vanha uimaranta on sijainnut alueella mutta se on ollut viimeksi aktiivisessa käytössä 1950-luvulla. Tällöin tilan päärakennuksesta on ollut järvinäköala. Pellot on paketoitu 1990-luvulla ja niille on istutettu metsää.

Asikkalan kunnan ympäristöviranomaisten toimesta on tutkittu myös Varaslahden vesistön tilaa, viimeksi vuonna 2021. Se on mitatuilta arvoiltaan kiitettävässä kunnossa ja meidän tehtävänämme on pitää se jälkipolville samanlaisessa kunnossa - jollei jopa paremmassa.