Asenne ratkaisee - AINA!

Meille voit tulla nauttimaan päivästä - olipa se kuinka sateinen tai myrskyinen tahansa - meillä suupielet kääntyvät ylöspäin.

Sinun tarvitsee vain heittäytyä mukaan! 

Rajuilman kohdalle osuessa väistämme isompaamme ja matkamme starttaa, kun se on turvallista.

Mitä?

Tarjolla on jokaiseen vuodenaikaan unohtumattomia elämyksiä - yksilö- ja ryhmäpelejä, jotka liikuttavat niin mieltä kuin ruumistakin. Sielulle on tarjolla henkisiä haasteita sekä mielenrauhaa.

Missä?

Hokkalan tila sijaitsee Asikkalan Kalkkisissa Kymenvirran rannalla. Jotkut sanovat vesistöä Päijänteen vesistöksi ja toiset Ruotsalaiseksi. Mikä on sitten oikein - ei väliä.

  • Kesäisin meiltä pääsee vesiteitse Vääksyyn, Lahteen, Sysmään ja aina Jyväskylään saakka. Toiselta suunnalta löytyy Kouvola. Vain taivas on rajan.

  • Talvisin virtaava vesi ei tarjoile niin vahvaa jääkantta, että kesäreitit olisivat moottorikelkoilla saavutettavissa mutta lähes joka talvi pääsee jäälle jotain aktiviteettia järjestämään.

Miksi?

Sikäli jos ei ole muuta tekemistä? No, oikeasti tarjoamme täysin normaalista poikkeavan mm. elämyspäivän, työhyvinvointitapahtuman tai elämänhallinnan oppeja, joita ei taatusti saa muualta.

Miten?

Soita, laita sähköpostia, viestiä tai varaa suoraan päivä nettikaupastamme.