Palvelu- ja toimitusehdot

  • luotu 15.2.2024 /MK

  • päivitetty 20.3.2024 /MK

Varaamalla ajan palveluun tai elämykseen hyväksyt Hokkalan tilan/Kalkkisten elämys- ja elämänhallintapalvelun palveluehdot.

Varatun ajan muuttaminen, peruuttaminen ja käyttämättä jättäminen

Kaikki mahdolliset hoitoaikojen muutokset tai peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaanne. Käyttämättä tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme 50 % varatun palvelun hinnasta.

Mikäli myöhästyt sovitusta ajasta, veloitetaan palvelu kuitenkin täysimääräisenä.

Äkillisissä sairastapauksissa aikaa voi siirtää veloituksetta yhden kerran. Äkillisen sairastapauksen vuoksi jo kertaalleen siirrettyä aikaa ei voi enää siirtää tai perua veloituksetta.

Ajankäyttö

Hinnoittelumme perustuu suoritettavan palvelun lisäksi siihen varattuun aikaan.

Ajanvaraus tarkoittaa koko käyntiin varattua aikaa. Palveluntuottajalla on tällöin enintään tämän verran aikaa käytettävissään.

Varattu aika sisältää saapumisen, riisumisen, pukemisen, kassatoiminnot ja mahdollisen uuden ajan varaamisen. Huomioithan siis, että varattu hoitoaika sisältää aina kaikki em. toiminnot.

Lahjakorttien voimassaoloaika

Lahjakorttien voimassaoloaika on 12 kk ostopäivästään.

Lahjakortit löytyvät järjestelmästämme vain lahjakorttiin merkityllä sarjanumerolla. Lahjakorttia ei voida käyttää maksuun, mikäli lahjakortti on kadonnut. Lahjakortit eivät löydy saajan nimellä.

Maksuehdot

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Kalkkisten elämys- ja elämänhallintapalvelun verkkokaupassa maksutapoina ovat verkkopankit ja maksukortit yhteistyökumppanimme Paytrailin kautta. Tarkemmat tiedot Paytrailin toiminnasta: https://www.paytrail.com

Vastuuvapaus

Luethan huolellisesti esittelyt hoidoista ja huomioit mahdolliset kontraindikaatiot eli hoidon esteet. Noudatathan myös hoidon jälkeen annettuja ohjeita.

Hoitoon ja palveluihin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Ymmärrät ettemme tarjoa tai korvaa millään tavoin lääketieteellistä tai mielenterveydellistä neuvontaa.

Hoidot eivät korvaa lääkärin antamaa diagnoosia, määrättyä hoitoa tai lääkitystä. Tarkista hoidon sopivuus hoitavalta lääkäriltä, mikäli et ole varma hoidon sopivuudesta. Elämyspalvelujen osalta soveltuvuus tulee tarkistaa hoitavalta lääkäriltä.

Älä tee muutoksia lääkitykseesi ilman keskustelua lääkärin tai mielenterveystyöntekijän kanssa.

Ymmärrät ja hyväksyt, että palveluitamme käyttäessäsi teet sen vapaaehtoisesti ja olet henkilökohtaisesti vastuussa valinnoistasi.