Siirry sisältöön
ALH-Enkelihoito™️
Alkaen 110,00 € / 1 h 30 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Uusi ominaisuus!ALH-Enkelihoito™️

Mistä on kyse?

ALH-Enkelihoito on lyhenne Angel Light Hypnosis Enkelihoidosta (= enkelivalohypnoosi). Tässä hoidossa hoitajana olen mukanasi rinnallakulkijana, suunnan näyttäjänä ja asiakas itse on aktiivisesti mukana hoidossa, samalla määräten suunnan sinne minne sen kuuluukin sillä hetkellä mennä.

Hoidon aikana käymme vuorovaikutteista keskustelua, esiin nousevien tunteiden myötä sekä ajatusten että mielikuvien kautta enkelit ohjaavat tilannetta hoitajan kautta uskomattoman lempeästi ja ymmärrettävästi. Hoidosta jää päällimmäisenä tunteena mieleen suunnaton vapaus, ilo ja valo, joka me todellisuudessa olemme. Lisäksi monet kertovat kiitollisuuden tunteesta tästä elämästämme täällä maapallolla. 

Olet ihminen, jolla on fyysinen keho, mutta samalla olet myös sielu, jolla on yhteys korkeimpaan valoon.

Itse asiassa olet osa tuota valoa!

Minä enkelihoitajana uskon, että ympärillämme on paljon valonauttajia ja enkeleitä, jotka ovat lähtöisin juuri korkeimmasta valosta ja he ovat valmiita auttamaan meitä henkisten lakien mukaan: pyytäessämme.

Meillä on kaikilla kuitenkin vapaa tahto toimia elämässämme kuten haluamme ja enkelit tukevat ja rakastavat meitä valitsimmepa mitä hyvänsä; virheet ja väärät valinnat kuuluvat ihmisten ajattelumaailmaan. On kuitenkin muistettava, että niin makaa kuin petaa. 

Uskon myös siihen, että aivan jokainen voi olla yhteydessä enkeleihin. Toisille se on helpompaa ja toiset taas löytävät yhteyden harjoittelemalla. 

"Parhaiten yhteyttä voi harjoitella vahvistamalla itsessään enkelimäisiä ominaisuuksia: ajattelemalla toisista hyvää ja positiivista, myös heistä, jotka aiheuttavat meille päänvaivaa ja ehkä hankaluuksiakin. " - Anu Grace, Kristallinen Valotyöntekijä 

Jos et tiedä, minne päin sinun tulisi elämässäsi kulkea tai haluat varmistusta valitsemallesi tielle, enkelisi neuvovat ja opastavat sinua mielellään.

He taitavat lempeän ohjailun ja monesti eteesi ohjataan ihminen tai tilanne, joka parhaiten auttaa sinua juuri siinä elämäsi vaiheessa. Mutta tärkein apu tulee oman intuitiosi kautta; kuuntelemalla omaa sisintäsi vastaukset nousevat selkeinä esille, jos eivät heti siltä seisomalta, niin jonkin ajan kuluttua.

Ajan kuluessa huomaamme, että hankalimmat tapahtumat ja tilanteet ovatkin olleet hyvästä ja niistä on aiheutunut asioita, jotka mahdollistavat uusia tilanteita elämääsi. Sielusi jatkaa oppimistaan. 

Mielikuvitustakin tarvitaan, kun ollaan enkeleihin yhteydessä: harvat ovat nähneet fyysisillä silmillään enkeleitä, mutta useammat ovat aistineet heidän läsnäolonsa. He voivat ”ilmestyä” sinulle kaikkien aistiesi kautta, eivät vain näköaistisi välityksellä. "Kun Jeanne d'Arcilta kysyttiin, kuvitteliko tämä vain Jumalalta saadut viestinsä, hän vastasi: "Miten muuten Jumala puhuisi minulle kuin mielikuvitukseni kautta?" Toisin sanoen, vaikka joku tulisi mielikuvituksesta, ei se tarkoita, että se ei olisi totta." - Anu Grace, Kristallinen valotyöntekijä.   

Monesti annamme järkemme tukahduttaa sydämemme äänen; vaatii rohkeutta toimia sydämen ja oman sisimmän äänensä mukaan!

Mitä hoidossa tapahtuu?

ALH Enkelihoito tehdään vilttien alla, hoitopöydällä maaten tai tuolilla istuen sinun niin halutessa. Varaudu vaatteiden suhteen rennompiin ja hieman löysempiin vaatteisiin. Taustalla soi hiljainen, lempeä musiikki asiakkaan niin halutessa.

Ennen hoitoa keskustelemme mihin hoidossa keskitytään: onko asiakkaan mielessä jokin tietty kysymys tai aihe, johon halutaan neuvoa vai onko päätavoite päästä tutustumaan omaan enkeliin.

Molemmat teemat ovat myös mahdollisia toteuttaa hoidossa, mutta ajan rajoissa. Hoito kestää 45min - 1 h. On kuitenkin hyvä varata aikaa alkukeskusteluun ja rauhalliseen palautumiseen sekä jälkikeskusteluun (yhteensä n. 1,5h). 

Hoidossa hoidettavan koko keho ja mieli rentoutetaan aluksi puheella mielikuvia käyttäen. Sen jälkeen hoidettava vaivutetaan lempeään hypnoosiin, jolloin hän on lähempänä omasta sisimmästään esiin nousevan viisauden sekä ohjauksen kanssa.

Itse koen, että enkelten ja korkeimman ohjaus on juurikin tuo sisäinen ääni meissä, intuitiomme. Se niin helposti jää kaiken muun kiireen alle. Rentoutuessaan, hiljentyessään sekä hypnoosin kautta ihminen pääsee jälleen kosketuksiin oman itsensä kanssa. Uskon, että sinussa on jo kaikki!

Hoidosta palaudutaan rauhassa ja kovin aktiivista toimintaa ei suositella enää hoitopäivänä. Palautumisen yhteydessä juodaan runsaasti vettä. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut paljon hoitavaa energiaa sekä uutta näkökantaa elämääsi ja paljon voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on upea hoito ja palauttaa mahdollisesti kadoksissa olleen uskon elämääsi ja itseesi.

Jokainen hoitokerta kohottaa värähtelyäsi entisestään. Hoidon jälkeen tunnet rauhaa, keveyttä ja varmuutta.

ALH-Enkelihoito™ taivaallinen apu moniin elämänvaiheisiin

 • LÖYTÄMÄÄN RAKKAUDEN
  Haluan auttaa sinua löytämään sinun kaksoisliekkisi tai sielunkumppanisi, ilman lukuisia suhdekiemuroita, jotta voit löytää itsellesi sen oikean rakkaan!

  Haluan hoitaa syvästi traumaattisia haavojasi, jotta pääset irrottautumaan entisten suhteiden draamoista. Työstämään vaikeita ja haasteellisia suhteitasi, jotta valo ja rakkaus pääsevät takaisin sieluusi, jolloin löydät rauhan ja rakkauden.

 • VAPAUTUMAAN KARMISISTA SITEISTÄ, LIITOKSISTA
  Haluan auttaa sinua vapauttamaan vanhoja ajatus- ja käytösmalleja, jotka eivät enää palvele sinua korkeimmaksi parhaaksesi. Kun haluat vapautua syvästä traumasta tai dramaattisista suhteista ja löytää sielusi kirkkaus ja valo uudelleen.

  Haluan auttaa sinua parantamaan vanhat haavasi ja vapautumaan sabotoivista käytösmalleista, jotka pitävät sinua kivussa ja "köyhyydessä". Aktivoidu jumalallisen runsauden ja vaurauden luomiseen.

  Haluan auttaa sinua katkaisemaan nuo sidokset ja tuhoamaan haitalliset sielun sopimukset, jotka estävät sinua elämästä täyttymyksellistä, vaurasta, nautinnollista ja onnellista elämää!

 • SAAMAAN YHTEYDEN EDESMENNEISIIN RAKKAISIISI
  Haluan auttaa sinua avautumaan uusille maailmoille ja ulottuvuuksille ja löytämään taivaallisia tukijoukkoja, jotka voivat auttaa sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Koe “henkistä terapiaa”, kun autan sinua vaikeissa keskusteluissasi ja autan sinua työstämään rankkoja asioita rakkaidesi kanssa taivasten valtakunnassa, voidaksesi jatkaa elämäsi matkaa maan päällä.

 • HOITAA VAIKEITA IHMISSUHTEITA
  Sikäli jos elämässäsi on ihmissuhteita, joita on vaikeaa tai haastavaa kohdata kasvokkain, voit kohdata heidät turvallisesti enkelten maailmassa.

  Haluan auttaa sinua ratkomaan mieltäsi painavia asioita ja tilanteita. Ihmissuhteen uudelleen kohtaaminen maan päällä on tämän enkelten maailmassa kohtaamisen jälkeen helpompaa. Ihmissuhteet selviävät taivaallisen opastuksen ja ohjeistuksen avulla.

 • MANIFESTOIMAAN UNELMIEN ELÄMÄSI
  Voit myös opetella manifestoimaan rahallista runsautta, terveyttä, löytämään elämäntehtäväsi tai muita unelmia elämääsi, ja tuoda intohimosi uudelleen elämää kohtaan. Ohjaan luoksesi enkelit, jotka auttavat sinua tyhjentämään mielesi kaaoksesta ja myllerryksestä, voidaksesi yhdistyä omaan jumalalliseen taikuuteesi, tarkoitukseesi ja intohimoosi luodaksesi unelmiesi elämän!

Muikkuniementie 54 | 17240  Kalkkinen

040 8389791 | maarika.karjalainen@hokkalantila.fi

Tervetuloa Hokkalan tilalle voimaantumaan!