Siirry sisältöön
0,00 € / 30 min

Mittatilaustyönä saat juuri itsellesi sopivan vaatteen tai asusteen.

Lähtökohtaisesti mittatilauspuku tulee "rekkipukua" kalliimmaksi, mutta hintaero merkkipuvun ja edullisimpien mittatilauspukujen välillä ei ole valtava - kyse on lähinnä siitä kuinka paljon muistutat ns. mallinukkea. Vaatteita valmistetaan teollisesti enemmän kerralla, joten niiden on noudatettava tiettyä kaavaa. Yksilöllisiä eroja ei tällöin voida huomioida. Valmistus on siten myös edullisempaa, koska vaatteita valmistetaan ns. liukuhihnalla.

  • Oikeastaan kukaan meistä ei ole "mallinukke" syntyessään, meillä on eripituisia ruumiinosia; jalat, kädet, selkä, hartiat, lantio - vain muutaman mainitakseni. Reiden paksuus voi olla toisella suurempi kuin toisella vaikka muuten kroppa olisi ns. samantyyppinen.

  • Värimaailma kaupasta ostettuna on se, mikä sillä hetkellä on vallalla. Kankaita tuotetaan enemmän ja niitä on saatavilla hieman erikoisempiakin sävyjä.

Oletko kyllästynyt hankkimaan vaatteesi kaupasta mutta silti et saa juuri sellaista millaisen haluaisit? Penkkarit tulossa? Vanhojenpäiväpuku hakusessa? Kenties häät ja morsiuspuku puuttuu?

Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi asukokonaisuus!

Valmistan mittatilaustyönä naisten ja lasten juhlavaatteita - arkeen ja juhlaan. Vain tällä tavalla valmistetut vaatteet istuvat päälläsi eikä ne purista, kiristä ja lisäksi niissä on mukava olla. Voit olla huoletta juhlissasi, minä huolehdin vaatteitesi istuvuuden.

Saumanvaroja jätetään yleensä aina sen verran, jotta pienet elämänmuutokset mahtuvat mukaan.

Palvelen asiakkaita henkilökohtaisesti ja sovitusti. Voit soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia, vastaan heti kun ehdin. Ensimmäisen arviointiajan voit myös varata näiden sivujen kautta, muut sovimme aina muuten.

Maarika / +358408389791

maarika.karjalainen@hokkalantila.fi